En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile konulevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile standart baplardan ayrılmasının taliı gün son mertebe farklı hediye skalasına sahiptir.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın veya sair bir müstacel durumda hızlı ve kolay bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını durdurmak değildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini de yapacak şekilde mutasavvertır).

Her hengâm hür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir yük, mobilya yahut ayrıksı bir müşkül bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın anında insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya esaslı ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Lazım bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak horda durum alan illere görev vermekteyiz.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Eğer bir yangın kapısı dâhilin hediye çatlakştırması binalıyor ise bu durumda Yangın kapısı istanbul en dobra alternatif ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile parsellemek ve buna bakılırsa en essah pahaı koparmak olacaktır.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve yaradılıştanında tek taliıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı duvar ve en az 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılır.

Yapı çışitalarında kullanılan baplar işlemlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği için ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar deruneride çevrilmiş kalabilir.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Tüm yangın kasası ve kanatları mürtefi lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra binalabilecek sıva tamiratı ve boya maslahatleri nedeniyle baplar zarar görmez.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page